Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να βελτιώσει τη περιήγηση σας.

Service

Αναλαμβάνουμε το service ηλεκτρικών επαγγελματικών εργαλείων, ηλεκτρικών και βενζινοκίνητων μηχανημάτων, διαθέτοντας πολυετή εξειδίκευση στο χώρο των επισκευών επαγγελματικών εργαλείων. Σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση, τα ανταλλακτικά και τη συντήρηση ηλεκτρικών εργαλείων, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

 

Πιο συγκεκριμένα, επισκευάζουμε και συντηρούμε γεννήτριες πετρελαίου, γεννήτριες βενζίνης και υγραερίου, βενζινοκίνητα εργαλεία, ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανήματα υδραυλικών εργασιών (αποφρακτικά, βιδολόγους, ηλεκτρικές πρέσες), μηχανήματα κήπου, θαμνοκοπτικά, πριόνια κτλ.

 

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η εγγύηση δίνεται με τη βασική προϋπόθεση της "καλής λειτουργίας", σύμφωνα με τους κανόνες κάθε εταιρείας.

 

  • Απαραίτητα συνοδευτικά για την εγγύηση:  Τιμολόγιο Πώλησης του εργαλείου & συμπληρωμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως επίσης και το Πιστοποιητικό εγγύησης που, συνήθως, βρίσκεται στην τελευταία σελίδα των οδηγιών χρήσεως κάθε εργαλείου. 
  • Δεν καλύπτονται με εγγύηση, εργαλεία που η επισκευή τους επιχειρήθηκε από άτομα μη εξουσιοδοτημένα για service.
  • Η χρήση οποιουδήποτε, μη γνήσιου ανταλλακτικού ή εξαρτήματος, μπορεί να προκαλέσει ζημιές που δεν αναγνωρίζονται από την εγγύηση, αλλά και κίνδυνο για τον χρήστη. 

 

 

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να παρέχει επαγγελματικό service εργαλείων και όταν παραληφθεί ένα επισκευασμένο εργαλείο, θα είστε σίγουροι ότι έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι έτσι ώστε το μηχάνημα να δουλεύει "σαν καινούριο".

 

Για οποιαδήποτε επισκευή εργαλείων και μηχανημάτων, αλλά και για ερωτήσεις για τεχνικά θέματα επικοινωνήστε στο 210 2017905 ή στο info@toolgr.gr